Försvunnet dammsugarrör.

Hejsan, vet inte varför det visas så knasigt här på sidan nu, det står att man kan söka via facebook nederst men jag har inte facebook??? Men i vilket fall som helst så tyvärr kan jag ej finna att du svarat på min fråga så därför ställer jag samma igen och hoppas på tur. 🙂 Vet inte hur din förmåga är när det gäller att hitta försvunna saker men jag tänkte ta chansen och fråga i alla fall. Jag har nyss flyttat och redan medans jag hade min gamla lgh så tog jag dit min dammsugare för att städa och jag kan inte för mitt liv begripa vart röret till den tagit vägen!? Har tom. funderat på om "någon/några" har varit i farten så jag pratade med dem det brukade jag göra även om jag aldrig såg dem så kände jag deras närvaro ibland och det kändes aldrig något annat än behagligt att ha "sällskap", funderade på om de blev arga på mig för att jag flyttade men jag sa att jag var tvungen då jag inte hade råd att bo kvar och kunde de så fick de gärna följa efter då nya lgh bara ligger ett stenkast där ifrån, tyvärr har jag inte känt något ännu så det är lite tomt så jag hoppas att de kommer tillbaka för de tillhör familjen 🙂 Men hur som helst så är mitt rör borta och det är mycket frustrerande då det inte var något fel på dammsugaren så kan du ge mig ett svar så är jag dig mycket tacksam. Tack på förhand.

Hej! Ber om ursäkt men jag var helt säker på att jag besvarat din fråga!? Ibland kan jag se ibland inte men jag ser att du blivit av med röret för stunden…ser det inte i din närhet tyvärr men när du köper nytt rör eller dammsugare kommer det fram…typiskt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *