spökar det här hemma?

Hej Jag undrar om det är något här hemma? Jag har den senaste v vaknat 17 min över 03 och varit riktigt rädd… jag sitter i rullstol och idag när jag skulle höja mitt höj och sänkbar köksbänk stannade all el upp en timma. En annan gång när min kompis Madelaine var här lade jag tre gose djur på en skinnfotpall RAKT intill varandra…sen när vi suttit på balkongen en stund gick min kompis in för att gå på toa…när hon kom ut låg nallen som låg längst ut på snedden med benen hängande rakt ner längst fotpallens ena sida… VAD och Hur kan den gjort det??? Jag VET att något är här hemma men VAD? Jag är så rädd på nätterna jag vaknar att jag får ta en sömntablett. TVn knäpper till så jag vaknar och det är omöjligt enligt tillverkaren. Snälla kan du se vad det är? Kram Ulrika Jag bor i Olskroken i Gbg,

Hej Ulrika! Det är någon som vill göra dig uppmärksam på närvaron. Hon vill dig inget illa tvärtom hon vill hjälpa dig! Hon är någon du inte träffat men hon finns ändå i ditt liv som släkting- avlägsen. Fråga henne vad hon vill och godta de svar du får upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *