fortfarande inget svar.

Hej har fortfarande inte fått något svar ang helga & halsbandet som försvunnit? Ska jag tolka det som svaret inte är något som jag vill höra? Hoppas på svar snart. Skulle också vilja veta ifall det finns någon i min lägenhet.Känns ibland som någon tittar på mig, Har också fått för mig att jag sett en skugga i hallen, men jag kanske börjar bli sjuk i huvudet ? Har en tarotlek som jag lägger ibland, har hört att det ibland kan påverka en människa negativt att hålla på med korten, korten börjar skrämma mig nu.Allt handlar om svek, sorg, förlust, misstro,svartsjuka,förändring, korten beskriver mina känslor rätt bra, men när jag sen fick upp kort som kan ha med dödsfall att göra,sen ett annat som handlade om en lång resa, då fick jag verkligen rysningar, är det så,är det då mig eller personen jag frågade om det handlar om? Oj nu blev det långt. Vore himla bra om jag kan få ett svar. Skicka svaret till min hotmail om det är bättre? Mvh/ Linnea

Hej Linnea! Kan du skicka frågan till min mail så jag får din hotmailadress!! 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *