forts 3 Undrar vad som händer

Hej Eva-Lena och tack för ditt svar. Hittar tyvärr inte din mail här på sidan så jag kan komma i kontakt med dej den vägen.min är 3368@telia.com om du kan skriva till mej hur jag kan be "1800-talsmannen" gå. (>> Svar på frågan Hej! Vad gäller mannen i cape kan ni själva få honom att gå över. Skriv till min mail så ska jag skriva hur ni går tillväga- ganska mycket att skriva! När denne bistre man går över vågar troligtvis de andra fram. Mannen som snickrar få jag inget namn på bara bokstavärna J och L, kan vara förnamn, ett dubbelnamn.) MVH P-O ps tack för en bra sida.

Hej! Kan du skriva till min mail då det är lättare för mig att hålla koll på mailen?:S Min mail: 6506karlsson@telia.com Skriv bara vad det gäller! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *