Fortsättning följer.

Hej igen. Svaret på din fråga är JA, jag känner sinnesro o mår bra o som jag skrev innan så vill jag ha ett avslut med honom för gott o det får jag sen när deklarationen är över som hans syster ska göra o hon är en underbar person som jag vet jag kan lita på (hon har tom sagt att hon tyckte jag var värd något bättre än sin bror) o som inte tänker försöka lura mig o vi har lite kontakt med varandra fortfarande o det hoppas jag att vi fortsätter att ha. Fick veta innan i em att han har bett sin nya flytta in till honom från den 1/1 o det enda jag kände då var stackars mina vänner, hoppas ni snart blir av med dom. Nu först o främst ser jag fram emot julen o det ska bli den bästa på många år för nu blir det inte en massa drickande o oro i luften o det ska bli så sköööönt! Kram 🙂

Hej! Äntligen får du den lugn och ro som du och sonen behöver! Allt kommer att ordna sig nu så du kan verkligen fira och njuta av julen! Hans syster är en bra vän och hon finns vid din sida! Vad gäller dina vänner: det kommer att bli förändringar och du kommer att bli glad men låt tiden gå… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *