Fotsteg i mörkret

Detta är en självupplevd historia så ni får tro vad ni vill. Jag hade precis somnat då jag plötsligt hör att det kommer något springande i gruset utanför mitt fönster.Plötsligt stannar varelsen utanför fönstret och krafsar. Jag sätter mig käpprakt upp i sängen och tittar ut, inget där, jag lägger mig ner igen och intalar mig att det bara var en katt eller något liknande. Då hör jag en sten som studsar på rutan och faller tillbaka ner i gruset. Än en gång sätter jag mig upp och tittar ut och som förra gången var det inget där. Då gjorde jag en sak som jag inte skulle ha gjort, jag knackade på rutan… Inte många sekunder senare knackade någon tillbaka till mig! Jag blev skiträdd och for upp ur sängen och ut i vardagsrummet. Jag la mig i soffan och tittade upp i taket. Då kom min katt in och jamade, uppspelt som jag var for jag upp, skrämde katten, rusade in på toaletten och låste om mig. inne på toaletten tog det inte lång tid att somna om. Nu har det gått ett år sedan den händelsen och jag kan med glädje säja att det inte har hänt några konstigheter i mitt hus sedan dess…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *