fotsteg o mer

Hej jag heter Lina och är 15 år. jag bor i ett litet radhus med mina föräldrar och syskon. det har varit helt lugnt i huset fram tills 4 år sedan. Allt började med att jag satt vid datorn och spelade, när jag plötsligt kände o hörde hur någon visslade i högra örat på mig. Jag vart såklart lite chockad, men tänkte inte mer på det. Ungefär en vecka efter att det hade hänt så berättade jag det för mamma. Hon vart lite chockad såklart, men inte på det sättet som jag hoppas. Utan hon berättade att hon och pappa också upplevt saker, som att pappas väckarklocka plötsligt kunde börja gå i morsesignaler. Hon berättade också att hon ibland på nätterna kunde höra hur någon gick från mitt rum genom hela korridoren och slutade utanför deras rum. Så fort mamma vände sig om för att titta vem det var så stod det ingen där. Det var efter mamma berättat det här som jag bytte rum till nedervåningen istället. det var då det mesta började. Jag började tex se skuggor i ögonvrån, lampor släcktes och det kunde plötligt låta i köket. Sen för nån månad sedan hörde jag hur någon gick i köket och hur någon plötligt knäppte fingrarna, gud vad jag vart rädd. En natt så fick jag nog, så jag och pappa bytte säng. vid frukost nästa morgon så sa pappa att jag hade haft rätt. Han sa att han hade hörde hur någon gick barfota i köket o hur det sluta utanför min dörr. vilket var precis vad jag upplevt! Jag vet inte hur länge jag orkar med det här, fast samtidigt tror jag att det skulle kännas konstigt fall dem försvann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.