fråga ang förutsägelse

Hej Min sambo fick ett sms från ett gammal x häromdagen hon påstår sig själv vara "häxa" och kunna spå hennes namn är pernilla det hon skrev till min sambo fick mkig att fundera om det bara är fantasier från hennes sida eller om hon verkligen kan förutse saker det hon skrev var grattis till ditt boende i Garpenberg (vi har nyss flyttat in i hus) det kan inte hon ha vetat om någon inte talat om det för hennne så klart vidare skrev hon också grattis till kvinnan med växande mage se du fick allt jag önskade dig i den tid jag förutsåg var rädd om det din vänb Pernilla detta känns lite olustigt boendet ok men resten får man som häxa eller om man har förmågan att se framåt slänga ur sig bara så där det är flera år sedan dom hade något tillsammans och hon spådde han men han kommer inte ihåg vad hon sa då, är hon "äkta" eller bara intrigmakerska då hon bor granne med min svärmor som inte längre talar med mig eller sin son

Hej! Det är svårt att bedöma någon i andra hand och jag har svårt att gå in på andras arbeten så att säga. Skulle vilja veta lite mer om "häxan" namn osv och du kan skicka det till min mail!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *