?- Fråga besvarad 2015-01-31

Hej!

Jag har en fråga om förra nyårsafton(2013-2014). Jag firade nyår med några vänner, tradition att samlas på torget vid 12-slaget, men tyvärr har jag minne fram tills halv 12 cirka, sedan vaknar jag helt plötsligt upp på sjukhuset.

Där får jag veta att jag har blivit drogad, då har alltså någon på torget lagt något i min drink på torget utan att jag eller mina vänner sett det.
Några dagar efter får jag veta att en i min klass förmodligen vet vem det var som gjorde detta mot mig, men tyvärr kan jag inte fråga henne för känner henne inte tillräckligt för att ställa den frågan om hon nu skulle veta.
Det jag nu undrar är om du kan se hur person som gjorde detta ser ut?

Fråga besvarad 2015-01-31

Hej !

Det du berättar är verkligen ingen trevlig situation men tyvärr så förekommer det att framförallt  bland tonåringar och de som är aktiva i ute liv , att de någon gång i sitt liv hamnat i din situation med att någon ansvarslös idiot inte tänker längre än näsan räcker (… och jag tänker inte ursäkta att jag här tänkte högt med vad jag kände i mitt hjärta när jag läste ditt mejl ).
Dessa siutationer kan sluta illa och jag är glad att du ändå klarade dig så pass “bra” med tanke på hur illa det kunde ha gått med tanke på den substans jag får information det kan handla om som blandades med dryck. Du verkar ha druckit en form av  blandning  av  hallucinogena droger mixat med sömn preparat i någon form.

Jag ska vara ärlig med att jag kan inte  “spola tillbaka” eller så kallat se tillbaka i tiden för att se vad som hände dig därför att   jag  helt spårar och går efter din  egen energi och den berättar inget om själva händelsen … svart … och det kan ju bero på att du var medvetslös  och att det är därför som jag också uppfattar svart eller bara ett tomt bakgrunds  brus från dina sinnen  av en slags koma liknade tillstånd och det är detta som gör att det känns som att det faktiskt var en allvarlig situtation för din del och jag  är tacksam mot universum  för din skull  att det fanns människor som såg till att du fick läkarvård annars hade det kunnat sluta illa.

Tyvärr väljer många som råkat ut för liknande som dig att inte prata högt om händelsen och allt för många väljer att inte göra en polisanmälan för de känner att “det är ingen ide” eller så vill de bara glömma det hela.

Det jag dock får fram som information kring din händelse är att det var två personer inblandade. En yngre kvinna i ålder 17-21 och en “pojkvän” ( i ålder 21-23) eller liknande och det som från början var tänkt som en spratt eller en slags “mini hämnd” på grund av någon slags  gammalt svartsjuke drama som pågått mellan er av anledningar jag väljer att inte se,så hände någon form av ordväxling och sårande ord som ledde till denna situation och tanken om att “jag ska lära henne en läxa”. Det jag kan uppfatta är att det faktiskt var “pojkvännen” som sedan såg till att du blev uppmärksammad så någon kunde ringa sjukvård.
Jag kan inte ge någon tydlig beskriving av den unga kvinnan mer än att hon  vid tidpunkten hade håret uppsatt eller någon form av  ny insatt  hår extension tillsammans med en tillfällig  hår uppsättning speciellt för denna kväll. Det är typ det jag får som inforamtion. “Pojkvännen” hade en  begie möjligen mjölk vit grå vit huvjacka och det jag kan uppfatta är som en “skejtar stil” och märkes inriktad med mycket detaljer på byxor och huv jacka.
Tyvärr väldigt konstig information jag får som svar av energin runt dig men det är det jag kan finna som information från ditt eget energifält som liksom fungerar som en lagrings disk med minne från vad som hänt och sedan ger mig den information som den tycker är relevant för dig att förstå vem eller vilka jag menar.
Så jag hoppas detta hjälper dig och du ! Våga fråga de du misstänker rakt ut. Annars får du gärna “skylla ” på mig och hänvisa till mitt svar jag gett dig som orsak till att du frågar personen.
Detta handlar inte om att du ska hämnas eller liknande för det löser inga problem och lagar inga ärr i själen utan detta handlar om att du ska få ett avslut och göra de personerna  som skadad dig själsligt medveten om att du är medveten och deras samvete kommer gnaga i dem resten av deras liv…eller förr eller senare.
Sköt om dig och ta hand om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *