Väska – Fråga besvarad 2015-01-31

Hej!

Förra året i augusti tappade jag bort min väska, plånbok och grejer i..Jag har lite suddigt minne från kvällen, men den spenderades med 2 av mina dåvarande vänner. Nästa morgon skulle jag kolla igenom väska men hittade den inte, misstänkte att jag glömt den hos min vän men han sa att den inte var där..
Så det jag undrar nu ifall du kan se vart den tog vägen, försvann den eller var det någon som tog den?
Väskan var svart(fejk läder) med långt axelband, hade även min svarta plånbok i väskan med minst 300kr, en mörkgrön tröja, svarta jeans och en parfym.
Detta har varit ett mysterium för mig, ringde även in till polisen och anmälde borttappad väska, men ingenting har kommit in. Så någon har ju förmodligen tagit den..

 

Fråga besvarad 2015-01-31

Jag ska vara helt ärlig med att detta med att finna bort tappade föremål av icke levande materia som en väska är inte riktigt mitt område…

Jag är mer inriktad på levande energi eller energi i  någon form av rörelse som det finns bland  “levande och döda”.

Den enda information jag får är möjligen från den  personen som  senast bar väskan åt dig då det verkar vara så att när du fått dig lite för många glas och blivit dimmig av alkohol så är det alltid någon annan som får hålla reda på din väska 😉 eller dina tillhörigheter och bära dina saker som ytterkläder och väskor så du inte bara går iväg och råkar lämna allt som en yr höna 🙂

 Det jag kan uppfatta är att något liknande kan ha hänt denna kväll och den väninna som var den som sista person bar din  väska var också berusad och din väska verkar ha glömts bort i någon form av fordon som kan vara taxi eller en bil eller en buss. Det kan jag inte avgöra.

Det du kan göra är om du vet vilket fordon som användes för transport hem eller till efterfest då vet du också var du kan vända dig för att hitta din väska. Om det var buss bolaget kan du kolla om den hamnat bland de saker de samlar in folk glömmer eller tappar på bussen. Om det var taxi så kan du kolla med taxibolaget om de hört något eller om väskan ligger hos dem och har glömts bort. Eller om du vet vilken person som var chaffis vet du vilken bil du ska kolla i bagage utrymmet eller bakluckan eller fråga.

Lycka till!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *