fråga en sak

Hej jag är en tjej på 39 år som jobba på ett daghem och där jobba jag i hopp med 4 stycken till.Jag tycker dom är så jobbiga och det är så orätvist där med. Dom 4 ska alltid vara lediga mycket och mycket på semester. Jag får alldrig ha semester. Jag har varit ledig 1 dag på detta halvåret, En av dom har varit på semester 3 gånger på detta halvåret och dom andra 3 har också varit lediga mycket. Och cheferna siger inget till dom. Nu undra jag om du kan se vad cheferna tänker om dom? för det känns att dom få alltid beröm av dom och är jätter duktiga och jag tycker jag alldrig får någon beröm av våra chefer det är så orätvist. Är det jag som gör fel enligt alla på jobbet eller. Jag känner mig orätvist behandlad av alla på jobbet.vad tänker cheferna om mig och dom andra. Hoppas du förstår hur jag menar och kommer det bli bättre där på jobbet eller kan du se om någon av oss kommer sluta. Hoppas du kan svara tack i förhand kram J

Hej J! Du kommer att byta jobb och det kommer att ske i början av nästa år. Sök nytt jobb är mitt råd till dig! Du blir orätt behandlad och det är som om de är ett sammansvetsat gäng som inte tål att någon utifrån kommer in. De är alla av samma skrot och korn och det bästa för dig är om du kan byta jobb så sök för det finns ett bättre runt hörnet! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *