fråga nr 2

här kommer den frågan som jag har fått svar på: Hej jag undrar en sak som jag tycker är intressant. Kan du se vad mitt tidiga liv va. Nu är jag väldig blyg va jag det innan också? Sen undrar jag också, när jag va mindre så drömde jag att det var en tjej som satt neranför min säng. Men samtidigt känns det som det inte va en dröm, jag drömde det i 1 vecka ungefär alla nätter, Kan du se om det va någon dröm? 🙂 Väldig tacksam för svar. och nu kommer den jag gärna skulle vilja veta mer om, Du sa att i mitt föra liv så hade jag en syster och hon dog i sjukdom, jag undrar om du kan få fram något namn på henne eller mig? /tacksam för svar

Hej! Jag kan inte se så mycket mer i ditt förra liv än att hon finns vid din sida och det är henne du drömmer om då och då. Prata med henne. Kan inte få fram era namn tyvärr så därför får du fråga henne själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *