Fråga om telepati..

Tjenare.. I sommras så var jag ute och joggade med min lillebror och min pappa.. Vi bestämde oss för att ta olika vägar, vi kände ju till området och allt så det var ju inte det, men vi missförstod varandra om mötesplatsen. Så jag trodde det var ett visst ställe kallat Strömtorpskolan, en vanlig skola helt enkelt, men dom tog en annan väg, så jag träffade dom inte.. Så jag satte mej högt upp på en gungställning och spärrade upp mina öron för att försöka höra dom om dom ropade, och visst ropade dom.. Deras verision hade dom varit långt borta tillfället jag satt och lyssnade, dom hade varit långt om räckhåll för ett människoöra att höra vad dom sa och ropade men jag hörde allt och i detalj också så när jag träffade dom frågade jag vart dom sprungit och dom berättade. Så det är först nu jag börjat tänka om jag kan höra familje medlemmar när dom är nervösa för mej genom tankarna. För det har hänt tidigare när jag varit liten och varit i värre situationer, jag säger inte att jag kommer få ett svar som kanske är i detalj eftersom telepati kanske inte är din starka sida.. du kanske bara talar med andar.. Men vad vet jag? MVH // Philip.

Hej Philip! Ni har ett starkt band er familj och det är telepati som utövas mellan er särskilt då det känns extra hotande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *