Frågor om telepati

Hej! När jag var omkring 7 år så hände någonting mycket märkligt som gör mig övertygad att telepati verkligen fungerar. Det var så att jag var ute med min pappa och en av mina äldre systrar i stan. Vi skulle gå över vägen för att komma till en affär på andra sidan gatan. Lite klumpig och oförsiktig som jag är och alltid har varit i trafiken så går jag rakt över vägen före min pappa och min storasyster. Då susar en buss förbi i hög hastighet, och jag hinner inte ens ana den. Min pappa ger upp ett förskräckt skrik, springer ifatt mig och räddar mig i sista sekund. Så nära döden har jag aldrig varit… Samtidigt hemma i vår lägenhet sker då det ytterst märkliga. Min syster ligger i sängen och hennes hud smärtar (hon har eksem, men på den här tiden var det betydligt mycket värre). Hon ligger och halvslumrar utan att kunna ha den ringaste aning om vad som just har inträffat i stan. Då plötsligt ser hon, som på en videofilm, hur jag nästan blir överkörd av en buss. Därefter uppfattar hon bilder av min pappa, som förtvivlat springer efter mig. Allting sker blixtsnabbt i hennes huvud. Hon blir med ens yrvaken, reser sig upp och kan inte somna om efter det hon såg. När pappa kommer hem senare, är han alldeles röd i ansiktet och hårtestar är klistrade mot pannan. Han ser kort sagt helt förstörd ut. Min syster är snabb med att fråga vad som har hänt och min pappa förklarar: "Helena blev nästan överkörd av en buss." Min syster tappade nästan hakan av chock. Hur skedde detta? Har syskon någon slags "bindning" som gör att man lättare kan telepatisera med varandra? När man håller på med telepati, är det viktigt att mottagaren är medveten om att sändaren är på väg att skicka ett meddelande? Just i det här fallet, så verkar det vara mindre viktigt. Men å andra sidan, så kom detta för sig naturligt, ingen av oss hade "bestämt i förväg" vem som ska vara sändare och mottagare, det bara skedde. Kallas det fortfarande telepati då? Tack på förhand!

Hej! Jag kan inte mycket om telepati men jag känner att ni som syskon har ett starkt band och det är nog ganska vanligt mellan familjemedlemmar som står varandra nära. Vill du veta mer kan du lägga ut en tråd på spökwebben! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *