Jag älskar dig, Tindra!

Hej i morse hade jag en hamster, nu har jag bara skalet kvar av en hamster 🙁 I måndags så upptäckte vi att hon var sjuk, riktigt sjuk. Hon var helt obalanserad i kroppen när hon gick och ibland låg hon bara still i något hörn av buren. Hon andades snabbt och skakade till ibland. Ville ta henne till veterinären, kunde betala själv men mamma vägrade ringa. Jag tog hand om henne varje dag så gott jag kunde men jag visste att hon inte hade långt kvar. De sista dagarna andades hon långsammare och jag hoppades att hon var på väg att bli bättre. Men nu är hon altså borta 🙁 Har läst i alla hamsterböcker om vad det kunde vara för fel men hittade inget som riktigt stämde in. Jag har så dåligt samvete för det känns att det var mitt fel. Jag vet att jag inte var världens bästa hamsterskötare direkt, men jag älskade henne och det sa jag till henne varje dag de sista dagarna. Det sista jag sa till henne var " Hejdå gumman, bli frisk nu" Jag vet inte om du kan tala med djur men OM så vill jag bara att hon ska veta att jag är ledsen. Förlåt Tindra, förlåt förlåt…. Tindra är svartvit med "bläs" i pannan. Hon blev bara 1,9 år gammal. Tomt utan dig gumman<333

Hej! Du ska inte ha dåligt samvete över att Tindra gick vidare då det var tid för henne! Hon hade gått vidare även om du gått till veterinären. Hon mår bra nu och du kan nog känna av henne då och då. Du behöver inte be mig prata med henne då hon hör dig när du pratar med dig och du ska inte känna att du gjort något fel då det som sagt var dax för henne. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *