Framtid och jobb

Hej tack för senaste snabba svaret, vet ej hur jag ska gå tillväga för och medla mellan mannen och anden direkt o vet inte va han kan vilja ser du det? Sen undrar jag då jag söker o söker jobb men får inget och hur framtiden ser ut i år, blir huset renoverat som jag vill? Kommer jag få ett jobb? Hur ser min hälsa ut? Och kan du se om mannen har känslor för en annan? Känns som alla i min närhet är emot mig och jag lever rätt mycke som eremit hemma, inga vänner o håller mig borta från folk för det känns som alla vill mig illa. Kan du se nått mer om min tillvaro och framtid mer än det jag frågat? Tack i förhand: S

Hej S! Du kan öppna dig och tillåta att anden kommer till dig för att prata, lättaste sättet är i drömmen. När du lägger dig be om beskydd och säg till anden att kommunicera med dig i drömmen. Skriv ner allt när du vaknar och var beredd på att det kan ta ett par tre gånger. Jobb kommer men det kan tyvärr dröja lite till men innan året är slut bör du ha ett jobb. Köket kommer att renoveras men kanske i början på nästa år. Mannen har känslor för dig och ingen annan. Sök dig till nya vänner genom kurser och aktiviteter nya vänner kommer in för att stanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *