Funderingar – ★ Frågan besvarad 2013-09-01

Det är ju 3 månader drygt sedan min Håkan dog.Funderar mycket på varför han inte sa att han förstått att han skulle dö.Min fråga är om han besökt mig eller har nåt meddelande till mig?Hur blir mitt boende?Ser du nåt om det?Funderar när min dotter får komma till gruppboende,i år eller nästa?Framtiden känns inte så hoppfull,känns bara ensamt. Kram Elisabet

Elisabeth min kära vän. Jag väljer att ta med denna fråga även om den är sänd till förra mediumet Evy.Håkan var en underbar person och saknaden är stor efter honom. Många kände honom även här på spökwebben.Jag är mycket tacksam över att jag fick vara en del av hans liv under hans sjukdomstid och under den sista svåra tiden och även ha kontakt med dig Elisabeth.Och jag kommer aldrig glömma bort de samtal jag hade med Håkan under hans sista tid.Aldrig.Elisabeth.Cancer är en fruktansvärd sjukdom som skapar så mycket lidande inte bara för den som har sjukdomen utan också för de anhöriga och jag vet hur hur allt tärde på dig som människa och hustru till Håkan.Du var tvungen att vara den starka och hålla ihop hela familjen.Du vet hur Håkan var.Han ville inte vara någon till besvär,inte ens när han var som sjukast och han älskade dig så högt och heligt Elisabeth så han ville att du skulle leva på hoppet även när han själv innerst inne visste att han var döende.Alla människor reagerar olika när de befinner sig i denna situation i livets slutskede och Håkan var en sådan som valde att låta andra leva på hoppet medan han själv förberedde sig för att somna in. Jag förstår att det finns tusen tankar och frågor inom dig Elisabet och vissa av dem kommer vi aldrig att få svar på men en sak vet jag och det är att han älskade dig och hela sin familj och hans avsikt med sin tystnad var aldrig att skada någon av er.Det enda han ville och fortfarande vill är att du ska vara stark och ta hand om dig själv och fortsätta vara den vackra och kloka kvinna du är!Och allt som rör dig och ditt boende och din dotter kommer att lösa sig därför att du har den inre styrkan att driva igenom det som är bäst för dig och din familj. Jag känner det.Du kommer att klara detta. Och Håkan kommer alltid att finnas med dig i ditt hjärta.Och även i mitt hjärta.Alltid. ☆¸.•°* ˜★ Kram EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *