En ande men vem?-★ Fråga besvarad 2013-09-06

Har en ande som ofta "buffar" till mig i ryggen, flera gånger, oftast när jag är i köket. Inte hårt eller våldsamt men som för att tala om att hen är här. Min dotter som är 17 har också blivit "puffad" i ryggen och känt en hand på hennes axel. Jag tror att det kan vara en avliden familjemedlem och när jag finner det för jobbigt ber jag hen sluta och respektera mig och mitt hem, men jag är så nyfiken på "vem" det kan vara. Med vänlig hälsning Jenny

Hej Jenny! Ja jag kan bekräfta att jag också känner att det finns en speciell återkommande närvaro runt dig och hennes namn är Cristina eller det var det hon hette när hon levde.Hon presenterar sig som 53 och är en kvinna som verkar gladlynt,positiv och jag är inte säker på att hon är släkt till dig Jenny men hon har glimten i ögat och ett finurligt leende och var en sådan person som har lätt att ta till skratt och sprida glädje kring sig. Hon är ca 1.65 i längd och visar sig som lite rundlagd med kvinnliga former och mellan brunt halvlångt hår och nötbruna ögon och runt handen eller i handen håller hon hon en slags silverkedja med en hjärtformad berlock som hon visar flera gånger med ett litet hjärta på och inne i berlocken finns det inristat initialerna.S.R. i pytte små bokstäver.Jag känner att hon finns runt dig för att "lätta upp stämningen" men att detta för dig kan upplevas istället som någon kliver in på ditt revir och kommer för nära och stör. Men denna kvinna vill dig bara väl.Jag hoppas detta hjälper dig att känna igen henne annars får du återkomma. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *