Funderingar- tidigare liv

Jag har lätt för att lära. Gillar katter, datorer och filosofiska frågor. Har en förmåga att nå fram till personer med lättare former av autism, deppression och ensamma.Jag njuter av vuxenlivet, eftersom min barndom var mycket svår. Har en härlig familj av barn, fästman och fina vänner. Men det är en stor sorg att jag blivit tvungen att avbryta kontakten med mina föräldrar, sedan 8 år tillbaka. Har jag träffat mina föräldrar i ett tidigare liv? Kan du förnimma något betydelsefullt om mina tidigare liv, som rör mina intressen och livsval? Tack på förhand och trevlig kväll.

Hej! Jag kan inte se något samband mellan dina föräldrar och dig. Du har alltid varit en människa med läshuvud och du har levt många liv som både man och kvinna på gott och ont. Dina tidigare liv är ganska lika det du lever nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *