Fungerade inte så bra

Hej, för en tid sen så frågade jag vad det var som störde min nattsömn, jag fick både svar & råd hur jag skulle göra för att få sova bättre. Det fungerade inte så bra för min del.. Vaknar minst en gång /natt, ibland fler ggr & har sett en man i ena hörnet av sovrummet. Då jag sett honom har jag varit klarvaken. Detta känns en aning obehagligt.. Vem är mannen & hur ska man göra för att han skall försvinna ???

Hej! Jag tycker det är modigt gojrt av dig att försöka själv men mitt tips är nog att ta kontakt med ett medium som på plats kan kontakta denna man och fråga honom vad denne egentligen vill och varöfr denne vägrar lämna sin plats. Det är alltid mycket lättare att hjälpa någon på plats.Och eftersom du fortfarande mår dåligt av detta är det bästa att be någon komma hem till dig och hjälpa dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *