Golvvärmen- Fråga besvarad 2014-04-29

Hej Eewee!
Önskar dig en god fortsättning på påsken
Jag har en fråga till dig, som rör golvvärmen i mitt badrum…eller kanske mer att det rör själva dosan till golvvärmen!?
När jag, igår, var
i badrummet så började dosan klicka och blinka. Skumt! Det var inte bara några klick, utan det klicka det i ett. Tankarna snurrade i min skalle. Jag sa rakt ut i luften “är det du, mamma?”
Då”svarade” den “klick-klick”. Efter det blev den alldeles tyst. Är det något fel, eller är det någon som vill mig något? En gång var det ett medium som sa till mig att det “går in för mycket ström i huset och det finns risk för brand här! Men att
en gammalman, avliden släkting till mig, med Vegahatt, är hos
mig som en hustomte och ser till allt, försöker få mig att förstå att något är fel med elen. Har funderat en del på det, känner ganska mycket oro för detta.
Finns det anledning för mig att känna oro för detta? Eller inte? Snälla du, bringa klarhet i
detta åt mig. 🙂
Jag har stort förtroende för dig och sätter stor tilltro till dina svar.
Ha det gott. Kram från Susanne.

Fråga besvarad 2014-04-29

Hej Susanne! och  från mitt hjärta till ditt hjärta så tackar jag dig för att du känner att mina svar ger dig någon form av hjälp som du kan relatera till och det värmer i mitt hjärta om du upplever att du har förtroende och tilltro till mina svar…men…samtidigt är det viktigaste att du lyssnar till din egen magkänsla och till din egen inre röst 😉 och det jag skriver och svarar är sådant som du redan vet inom dig. ♥

Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it. ~Buddha

/ och speciellt det jag skriver eller svarar ska alltid tas med en nypa salt, sunt förnuft och med den egna individens magkänsla som riktmärke nr 1 🙂

 

Och med det sagt: Jag kan förstå om din kära mamma försöker att få dig uppmärksam och så även andra väsen som finns runt dig. Jag kan känna att det är mycket spänning som finns i ditt hus och obalans mellan olika energier + och – och detta skapar obalans i elektriska saker och behöver alltså inte beror på närvaro av spöken eller andar. Det är ju allmänt känt att andar och spöken eller närvaro av olika former av energiväsen kan orsaka fenomen med elektricitet men jag känner att i ditt fall beror det på obalans  i el fördelningen i dina rum och i ditt hus och jag skulle faktiskt råda dig att be en elektriker komma hem till dig för att se över dina kontakter och se hur strömmen är fördelat i ditt hem mellan de olika kontakterna. 

Det jag skulle råda dig är faktiskt att försöka fördela dina saker som drivs av el. Lampor, radio, tv,dator ja…allt som du har som drivs av el och se över hur du har fördelat dessa saker i dina rum. Har du någon säkring som går oftare än någon annan? Det kan vara en fingervisning om vilket rum eller område i ditt hus det kan röra sig om som har mer obalans där elen behöver att fördelas bättre mellan kontakterna. Du kan också införskaffa dessa kontakter med strömbrytare som motverkar strömspikar och överspänning och på det sättet har bättre kontroll över hur du fördelar elen i ditt  hus.

Jag känner att detta är det som dina ande vänner försöker att förmedla för dig. Är det farligt? Nej. Jag kan inte känna någon omedelbar fara kring detta men för din egen hälsas skull och för dina elräkningars skull…så kan det vara bra att se över hur elen fördelas i ditt hus.

Fundera på detta och se om det känns rätt för dig som svar på ditt problem.

Sköt om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *