Mammas smycke-Fråga besvarad 2014-04-29

Hej och tack för alla tidigare besvarade frågor, du har varit till stor hjälp! 🙂

Nu tar jag en chansning då pappa och jag har gett upp. när mina föräldrar hade varit gifta i 50 år så fick min mamma ett halssmycke av pappa som en guldsmed här i stan gjorde och han gjorde endast ett enda för han sa att det skulle verkligen vara speciellt.
Nu är det som så att pappa och jag har vänt upp och ner på i stort sett hela huset utan att kunna finna det, mamma var väldigt duktig på att gömma saker och tyvärr är det inte alltid man lyckats hitta det som försvunnit.
Även ett gammalt fickur som tillhörde min mammas farfar eller farmor vars halskedja runt den var en fin fläta av mammas farmors hår, dessa två sakerna skulle jag nu få efter mamma men vi kan tyvärr inte hitta dem så OM du skulle lyckas se vart de är så är jag dig evigt tacksam och lyckas du inte så tack i alla fall för att du försökte.

Kram 🙂

★  Fråga besvarad 2014-04-29

Hej! 

Tack själv för att du är du ♥ och det gläder mig om du funnit någon form av hjälp i mina svar. Men…i första hand…följ din egen magkänsla i allt du gör för du har redan kunskapen och svaren inom dig. 

~♥ ~Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows!~♥ ~

Nej det är nog så att detta med att hitta eller spåra försvunna föremål  av  icke levande materia är inte min starkaste “förmåga” och när jag försöker att känna eller spåra var guldsmycket kan vara i det huset du bor så känner jag absolut ingenting. Det smycket du försöker visa bild på symboliskt  så kan jag faktiskt inte uppfatta att det smycket finns kvar i huset.  Inga spår. Inga avtryck alls vilket är mycket märkligt och får mig att fundera om din mor lämnade smycket till ett bankfack eller till förvaring men utanför hemmet. Fundera på det.

Det andra var lite lättare då du beskriver att det finns hår från din mammas  farmors hår och då kommer vi genast in på levande dna materia och det är alltid lättare att känna energispår att följa var det kan ha tagit vägen.

Fickuret kan jag uppfatta finns kvar i huset och är dolt bland en grupperad hög med böcker som känns mer som lexikon eller noveller eller skönlitteratur av äldre modell. Det jag kan uppfatta är  att böckernas  framsidor  är utan tryckta bilder som det är idag … utan det är  framsidor och baksidor med dova färger  som ljus oliv grönt, tegel färgad och texten på framsidan  av dessa böcker är av tryck med platina guld färg som är nött i sin färg men speciellt än bok lägger jag mer märke till än de andra och det är en bok med en slags  blå färg på  av både bak och  framsida och den  har en  lukt av gammalt torrt  papper och känns boken känns mycket antik … där hittar jag flätan och något som är fäst i detta hår som kan vara ett föremål, en klocka eller något.

Jag vet inte. Jag kan som sagt inte identifiera “icke levande materia” men…håret som du berättar finns sammankopplat till denna klocka…det kan jag känna ligger prydligt inlagt i någon form av papper -möjligen silkespapper- bland dessa böcker och speciellt denna duv blå bok med framsidor av mer linne struktur och guld silver text på framsidan.. Och dessa  böcker ska finnas kvar i huset. Men jag kan tyvärr inte säja var.

Jag hoppas du vet vad jag menar och att du finner det du söker.

Lycka till!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *