håller koll på mig?

jag bor i ett hus med 2 våningar + källare. vi bodde på övervåningen och ett par andra på under. vi tvingas snart flytta för ett par har köpt huset. men nu till sak. mamma är halv medium. och hon jobbar ofta natt. jag är då själv hemma. när klockan går över 10 börjar dörrar låta. tröskeln till mitt rum låter. vetrinskåpet darrar(kan bero på vinden) min platt tång åker ner från en krok som den inte kan! och stolar rör sig. Jag har kännt av en kvinna som vill leka lite mamma när min egen inte är hemma. som om hon blir arg om jag skriver på mobilen senare än halv 11 och det blir då fler ljud och försök att få mig släcka. Jag har aldrig riktigt varit rädd. men det är oerhört störsamt, för det är precis som om mamma skulle va hemma. jag har frågat mamma på sistone och hon hade känt av en tant hon med. jag är nog inget medium. men har jag rätt om tanten? och vilken är det och vad vill hon? kan jag få henne sluta? kram

Hej! Du har en extramamma vid din sida! Hon ser det som sin plikt att kolla till dig när din mamma inte är hemma. Tror inte hon är släkt till dig men hon har varit barnlös när hon olevde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *