Han – Fråga besvarad 2014-08-21

Hej!

Jag behöver verkligen hjälp för jag vet inte vart jag ska vända mig och jag tackar verkligen för din hjälp!

Jag skrev till dig för några månader sedan om mitt ex som jag varit tillsammans med under några år och berättade då att jag lämnat honom, vilket nu är 1 år sedan. Du nämnde karma själsfränder då.

Han hör fortfarande av sig till mig och skriver att han saknar mig, att jag är hans nummer 1 och att hans mening aldrig har varit att såra mig. Vi träffades nyligen och han var väldigt känslosam och nära att gråta vilket jag aldrig sett honom göra tidigare.

Kan du snälla se vad han känner och tänker samt vart detta kommer leda till? Vi har haft det stökigt men ett år efter att jag valt att lämna verkar han ändå inte ha släppt mig.

Har du några råd?

Tusen tack!!

★  Fråga besvarad 2014-08-21
Hej !
Jag känner att jag ska svara på detta utan att se tillbaka på vad jag svarat innan. Istället ska jag svara  dig  helt utifrån det jag uppfattar och känner här och nu när jag länkar till energin kring det du frågar… och jag ska istället läsa senare…vad jag gett dig för svar tidigare  kring denna problematik då jag uppfattar detta är fortsättning på något du frågat mig tidigare. Bara för att se om det ger något nytt som kan hjälpa dig.
Jag har faktiskt egentligen bara en fråga till dig:
Vad känner du och vad säjer DITT hjärta???

Du frågar mig om vad han känner och vad han tycker och tänker och han…han…han …och jag vill vända på allt och fråga dig:

Men du då ??? Är inte dina känslor ännu mer viktiga ? Och varför i hela världen ska du ens låta dina känslor styras av hur han påstår sig känna…
Jag känner att jag måste vara lite hård här därför att jag vill inte att du ske ge dig in i något som du egentligen inom dig känner inte är vad du vill. Inte igen.
Jag ger dig några länkar till you tube som heter “How to recognise an emotional manipulator” och “10 Obvious Signs of Emotionally Abusive Relationships”. Båda är på engelska men jag hoppas att det är ok och jag vill verkligen att du ser dem och funderar på de där tårarna han klämde fram… hur äkta är hans tårar ? eller handlar det om sårat ego… … … ?
Fundera på det.
Du är värd så mycket mer. Och det vet du.♥

 “How to recognise an emotional manipulator” 

 

“10 Obvious Signs of Emotionally Abusive Relationships”

 

 

”Erfarenheten gör att du känner igen ett misstag när du gör om det…”

 
” Alla vackra känslor i världen väger mindre en enda vänlig handling ”
J.R.Lowell

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Ps: Om jag hade tagit bort din e-post adress så hade du kunnat stå som anonym men då blir effekten  du  inte får meddelande om när du har fått svar,så jag valde att ha kvar e-post adressen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *