han & jag..

Hej evy! jag skrev tidigare om en kille som jag träffade på nyår och sen att vi setts några gånger, vin kväll och film kväll och så. Vi är väldigt olika och han är ganska speciell, men jag har märkt att han börjat mjukna lite och faktist har vi haft roligt ihop dom ggr vi nu setts. du skrev att han var lite försiktig av sig och så men att vi skulle ses igen. Vi sågs igen nu i söndags, var trevligt, han öppnade sig en hel del också. Jag vet att han inte min drömkille men kan du se om han känner något för mig?elr vad det är han känner?kommer vi att fortsätta ses eller kommer det att dyka upp någon annan i mitt liv snart? fråga 2 är.. jag funderar på att gå en medial kurs nu i slutet av febr. det mediumet skrev att han ville att jag skulle vara med, jätte snällt.. kan du se om det blir bra?det kommer inte att krisa sig med min ekonomi efter det ??det kostar ju endel. tacksam för ditt svar. Kram till dig Mvh / Nanna.

Hej Nanna! Vad gäller kärleken säger jag bara att låt tiden gå och se vad som händer men glöm inte att njuta! Tänk inte så mycket på OM något kan hända utan tänk på det positiva! Det finns ju helt klart känslor mellan er. Vad gäller kursen är det upp till dig om du vill eller inte och om du känner att ekonomin är hotad kanske du ska räkna på det innan du bestämmer dig för just denna kursen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *