Han släpper ut hamstern och drar ur sladden till TVn!

Har upplevt lite skumma händelser sen jag flyttade till huset som jag bor i nu. Jag tror nog att jag mest viftar bort om det händer nåt(Typiskt mig). Jag vaknade en gång vid tre tiden på natten av att jag hörde att någon spolade i toaletten bredvid mitt rum. Jag tyckte inte att det var konstigt då utan somnade om. Nästa morgon frågade jag mamma och hennes sambo om någon av dem hade varit på toan bredvid mitt rum nån gång inatt. Båda svarar nej… Några nätter senare vaknar jag vid ungefär samma tid och det känns som om jag inte är ensam i rummet. jag kollar up och ser en manskropp vid dörren. Jag blir så rädd att jag inte kan röra mig utan bara stirrar. Efter några minuter klämer jag fram ett ynkligt: Bort! Jag blundar hårt (Hade redan försökt det några gånger tidigare) och tittar igen. Han är som bortblåst! Några månader senare är det eftermiddag och jag sitter och kollar på TV. Är ensam hemma. Plötsligt blir TV skärmen svart. När mamma kommer hem kollar hon vad som är "fel" med TVn och det visar sig att sladden inte sitter i! Någon envisas även med att släppa ut min hamster (Som bodde i ett glasterrarium och omöjligt kunde ta sig ut själv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *