Händelser i ladugård

Jag var på väg till logen via den "lilla dörren",det fanns på den tiden en tradition att inte haspa dörren på insidan vilket jag gjorde den gången.Efter att ha gått några steg hörde jag haspen fara upp, omedelbart därefter slogs dörren upp med kraft.Inte någon fanns i närheten och det var helt vindstilla. Händelse nr.2 Jag mjölkade korna i ladugården, så hörde jag skrammel och oljud som kom från mjölkrummet, och då jag tittade in i detsamma fick jag se en människa hålla i mätstickan till mjölktanken.Den människan försvann blixtsnabbt,samtidigt for mätstickan tillbaka till vägg- kroken där den pendlade kraftigt fram och tillbaka.Jag gick fram till mätstickan och stannade den. Händelse nr.3 Jag kom ut till ladugården en tidig morgon och upptäckte att en ko kalvat, men kunde inte hitta kalven,jag letade ett tag. Se fann jag kalven i "hölaet", kalven var forfarande blöt och kunde ännu inte gå. Då var min fundering hur kalven tagit sej dit eftersom det är något krånglig, särskilt för en kalv. Göran. Till redaktionen: Ta bort de ofrivilliga understrykninga i min text.Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *