Vad händer?

Besök? För någon vecka sedan när jag vaknade och gick ut i köket hittar jag en fisk på golvet i köket, tittar förvånat in i akvariet och ser att en fisk saknas och att det är den som ligger på golvet. Akvariet har ett tätt lock med eendast några mm luftspringor vid sidan som omöjlig fisken kan komma igenom. 2 kvällar innan hade jag sagt vid maten att vi borde spola ner fiskarna och ta bort akvariet. Igår när vi sitter och tittar på tv smäller det till ordentligt och en golvlampa slocknar. Ganska säker på att lampan exploderat går jag fram och kollar, då visar det sig att kontakten flugit ut ur vägguttaget. Brevid sitter ett ninetendo på laddning men den kontakten sitter kvar. Kontakten ligger ca 50 cm från uttaget så den har verkligen "flugit" ut. Lite senare på kvällen är endast jag uppe, eftersom barnen sover stänger jag av surroundanläggningen, 2min senare sätts den på av sig själv, jag stänger av igen, 5 min senare sätts den på och det upprepas en gång till. Jag blir irriterad svär sen sätts den inte på igen. Idag på morgonen släcker jag alla lampor i nedre delen av huset, är ensam kvar hemma. Jag går ut och startar bilen för att isen ska försvinna medans jag ser nyheterna på morgontv. När jag sedan går ut ser jag att det lyser nere…. Frågan är om man blivit galen eller har fått besök….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *