Händer undliga saker hemma hos mig

Hejsan! Jag bor i en lägenhet tillsammans med min familj (jag är 16 år). Jag tyckt sen en tid tillbaka att det är något konstigt. Ibland kan jag tycka att jag ser saker i ögonvrån som rör sig men när jag sedan tittar ditåt så är det inget där. Det brukar hända ofta, speciellt när jag är ensam hemma. När jag ska gå och lägga mig på kvällarna brukar jag ofta höra konstiga ljud från mitt rum. Ljuden låter ungefär som om någon prasslar med något. Jag brukar också känna mig iakttagen ofta. Det är ingen annan i min familj som har nämnt något av det här så det kanske bara är jag som "känner" av det eller hur jag ska säga. Jag undrar om det är något övernaturligt som händer hemma hos oss, och om det gör det vem skulle det då kunna vara? Mvh//Vanessa

Hej Vanessa! Ni har något hemma hos er och jag tror det är en liten katt. Den trivs i din närvaro. Vill du bli av med den hör av dig igen så hjälper jag dig rena ditt hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *