har dom kommit fram

min mamma gick bort för ett par år sedan och dom sa att hon tagit tabletter alltså självmord men varken jag eller min syster vill tro det…är det sant eller var det ett misstag?har hon kommit "hem" igen?är ledsen att jag inte fick säga hej då till henne tror du att du kan säga det?och att jag älskar och saknar henne hon kanske har något hon vill säga mig?sen fick jag ta bort hunden som jag fick ta över efter henne men han fick jag ta bort för ett par månader sedan när han blev sjuk…var har han hamnat?och min mormor dog för många år sedan är hon hemma nu?är ledsen för att jag inte hann säga hej då…älskar dom alla och saknar dom..

Hej! Vad gäller din mamma var det ett misstag- ett rop på hjälp som blev ett misstag men du kan lugna dig med att hon hittat hem! De dina som stått dig nära och som gått vidare finns där på andra och de står bredvid varandra. De hör dig när du pratar med dem så fortsätt prata och säg vad du vill och känner! De vet att du saknar och älskar dem och ni kommer att träffas när det är dax för det. Lev ditt liv och vet att de är vid din sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *