Har fått nog

Hej Evy. Är glad att denna sidan finns och jag har fått många svar från dig. Skrev sist om att jag inte vågade berätta att jag är gravid,min sambo vet och fick reda på det via ett bråk och han blev inte glad. Mina föräldrar får nog reda på det i helgen eller nästa och de kommer nog inte bli glada i början men jag tror de kommer stötta mig. Sambons föräldrar kommer försöka få mig till abort men jag har redan bestämt mig och det är mitt beslut även om jag tvingas bli ensamstående. Det är där min fråga kommer in… Hur kommer min och sambons förhållande bli den närmsta tiden? Jag har redan planer på att separera från honom då jag är klar med skolan för jag känner mig inte uppskattad av honom. Känner mig ensam i detta förhållandet och jag är alltid lessen och kan inte vara lycklig ver graviditeten denna gången heller. Kommer jag och min sambo gå skilda vägar och kommer vi kunna lösa det med vårdnaden mellan barnen utan juridik eller hur blir det? Kommer vi träffa nya respektive och kommer jag att träffa min själsfrände? Kommer han acceptera mina barn och den som är på väg? Är orolig att min sambo inte kommer hitta någon om vi spearerar, kommer han det? Kommer vi bo nära varandra så barnen inte har långt till oss? Många frågor som jag hoppas du kan svara på. Vill även berätta om att jag redan har hoppat in som vikarie på förskolor där jag är uppsatt och kommer jobba fram till månad åtta. Vill tacka igen att sidan finns och hoppas du kan svara på mina frågor. Tack på förhand. MvH. Lollo

Hej Lollo! Det var många frågor och jag kan bara säga att du kommer att leva själv ett tag och troligtvis blir det liten rättstvist men du kommer att träffa den rätte och det kommer att bli bra i ditt liv men det kan bli lite av en berg och dalbana först. Kom ihåg att se framåt då det är ljust där framme och hur tungt och jobbigt det än är just nu och en tid framöver kommer du att få lugn och ro, kärlek och ömhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *