Här har ni en ordentlig historia

Jag Är en tjej på 23 år. Jag har älskat spökhistorier sen jag var liten men aldrig riktigt trott på det. Min familj har flyttat mycket men denna gången stannade vi ganska många år. Jag minns när vi skulle titta på huset och dom som bodde där sa att alla familjer innan bara stannat max 3 år. Även dom! Vi älskade huset, läget och att det fanns en sjö så nära. Jag var 10 år när vi flyttade dit. Redan på skolan berättade dottern till dom som bott där och hennes kompisar hemska saker som har hänt där. Tex. när dom gjort anden i glaset i ett av rummen hade dom ställt upp massa kuddar runt om sig (!?) och läst ur bibeln och allt var det var. Självklart hade dom frågat var anden var och alla kuddarna välte, böcker ur en bokhylla ramlade ut och alla ljus slocknade. På natten hade dom hört någon viska deras namn osv. Visst att det var jätte roligt att höra alla dessa hemskheter då man inte trodde på dom. Att de äldre bara ville skrämmas. Jag hade mitt rum först på nedervåningen. det var det ända sovrummet, sen fanns det kök, matsal och vardagsrum. övervåningen fanns en liten hall, badrum, och 4 sovrum. Första jag började lägga märke till det var ett av mina småskåp över mina garderober. . det stod alltid öppet. Även var det inget viktigt som låg där inne, och varje gång man stängt det öppnade det sig när du kom in i rummet igen. ( detta är ett skåp med ett sånt handtag du måste rycka ut för att få upp det ) Sen hände det väl inte så mycket mer än att man fick fruktansvärda adrenalin kickar när man gick från källaren till huset ( man fick alltid gå ute vägen ) min bror hade sitt rum där nere. och jag sprang alltid allt vad jag kunde in i huset för det kändes som det var någon bakom mig. efter några år började man tycka att hela det området vi bodde i var något lurt med. När man skulle ta sig någonstans fick man ta tåget, och för att komma till tåget får du gå en väg utan lampor i 15 minuter. Det var en liten vägslinga mellan två skogar. De fanns berättelser om en av skogarna att man försökt bygga en väg genom den skogen men allt sjönk. Vägen man gjorde, traktorer osv. Det var så mycket träsk att man inte kan gå där inne. Det börjar väl smått med att svarta madam blev populärt och man gjorde detta mycket hemma. Jag och mina vänner gjorde det i mitt hus för det var kusligast. Vi skrämde verkligen skiten ur varan. Men på nått sätt så började det väl där allting. Min syster bodde på övervåningen och under natten hade hon vaknat av att det hördes ett ljud, flera ljud. . som utdragen musikslinga. Hennes lilla synt hade satt igång sig men gick väldigt långsamt. I samband med det så åkte en hög böcker ner från hennes skrivbord. Sen är detta oxå en riktigt ruggig sak. Min syster hade hyrt en sommarhäst. Och en dag när hon skulle ut och rida så red hon på den vägen utan lampor. Fast detta var mitt på dagen. Hon rider och ser en svart katt sitta på en sten vid en skogsglänta man kan rida in i. Den riktigt stirrar på henne.. Min syster är väl inte så troende i detta men red ändå in på denna väg och katten tittar med en riktigt läskig blick och vrider huvudet efter henne. Hon var borta i timmar, timtal flög förbi tills hon tillslut stormade in genom dörren med ögonen i fullaste gråt. Den vägen hade lett henne in i någon vilseledande väg. hon kunde inte hitta sig väg tillbaka eller ens ut från den skogen ( och den är inte så stor på den sidan ) sen att det ligger massa småhus runt omkring så hon måste ha sett något. Sen dess tittade hon inte mer åt den glänta, heller såg hon aldrig den katten mer. Efter ett tag flyttade min syster hemmifrån och jag flyttade upp till hennes rum. Det var Nu det började hända saker. Vi gjorde anden i glaset lite då och då , fast det handlade kanske om 2 gånger på ett år. Först och främst kunde man höra att någon diskade i köket varje natt. Sen hade jag alltid min dörr till mitt rum stängd för jag ville inte att våra katter skulle komma in. En natt så hade jag över två kompisar. Alla sov vi i min dubbelsäng och mitt i natten låter det som ett helt porslinshus drar i golvet. Alla vaknade men ingen rörde sig. "Vad i helvete va det" "Någon får tända lampan" "Vågar inte" "Jag gör det" Säger en av tjejerna. Kliver upp och tänder lampan. Detta var då ett nattduksbord jag ställt vid dörren (Långt från sängen) Som jag då följande dag skulle slänga. På detta bordet fanns det två asketter . Hur kunde detta välta och hur kunde det låta som en hel service gick i golvet. Efter detta kom det igång ganska ordentligt. Man började känna obehag och jag hamnade i astralkropp varje natt ( kroppen sover men inte hjärnan ) En gång då när jag kom hem stod mitt fönster öppet, med min fotölj vänt mot fönstret. Alla mina skivor slängda på golvet. Jag klampar ner till min familj och skriker " Va fan , ska ni ha något så behöver ni ju inte riva hela rummet " " Det har inte varit någon där uppe idag " ??? Efter detta hade jag nästan alltid en kompis hemma hos mig. Just i mitt rum var det sådant obehag. Jag kunde känna närvaro hela tiden. En dag när jag och mina vänner skulle till tåget gick vi vägen utan lampor. klockan var väl 14 på dagen. När du går förbi skogen finns det en passage genom skogen där elstolparna står. du kan se till andra sidan. När jag gick förbi där ser jag en munk.. han var gigantiskt. klädd i en munkrock med stor kåpa så du kunde inte se ansiktet. Han svävade en bit ovanför marken och bara stod där. Jag ryser bara jag tänker på det idag. Jag sa till mina vänner att komma och kolla för att försäkra mig om att jag inte såg i syna. Dom blev så rädda och sa " vi går" vi går" Min mamma har oxå sett denna munken fast 2 gånger , och detta fick jag reda på först för ett år sedan. Sedan ringde mamma mig en dag. Vi har ju en egen brunn och en natt när mamma skulle upp och dricka vatten var vattnet rött , rött som rövin. Hon gick ner till köket och fyllde kanna efter kanna , tillslut började de röda avta. men hon hällde det i ett glas och sparade för att kunna visa mig. Hon ringer mig på morgonen och berättar vad som hänt, sagt att hon inte kunde sova på hela natten för denna insident. Jag kommer hem med en gång och har min kompis med mig. Vi kollar länge på glaset och kan inte riktigt förstå vad som hänt. Hon smakade på det och sa att de smakade som det friskaste källarvatten hon smakat. Min mamma ringde vår hyresvärd och frågade om han hällt i något i bunnen? han hade inte vart där alls. Efter detta blev det fler anden i glaset. Fast aldrig att vi frågade efter var anden var eller vad han hette osv. Mer om huset varför det är så mycket aktivitet. Vi fick veta att det är vår hyresvärds mamma som spökar i huset. När vi började göra anden i glaset var vi alltid i mitt rum, men plasten runt mina blommor som hände på väggarna kunde ställa sig rakt ut och saker kunde ramla ner så vi satte oss nere i köket i stället. Fler och fler kom hem till oss för att vara med. det var ganska roligt för vi fick ganska glada andar först. Men en dag fick vi vår hyresvärds pappa med. Bredvid vårat hus låg en verkstad som vår hyresvärd äger, som han tagit efter av sin pappa. I anden i glaset berättar han hur besviken han är att hans son har fått det att nästan gå i konkurs och att han har gömt sina verktyg för att sonen inte ska slänga dom. Så dagen efter gick vi in dit för att kolla lite, min pappa hade nämnt om en dörr som alltid öppnar sig till ett rum ingen är i. Vi gick in dit och kollade. I väggarna fanns det massa luckor. Vi öppnade 4 st tror jag.. Vad tror ni vi hittade ??? Verktyg som var gömda… Ingen hade vetat att dom var där för de var så dammiga.. ingen hade varit där inne. Nästa sak.. Var min mamma som var ute med hunden i trädgården.. då kommer det en vit duva flygande ensam.. flyger ner rakt över hunden två varm runt huset och sedan försvann den. Mamma var helt förundran över om det betydde någonting.. Några dagar senare vaknar mamma och pappa av att något faller ner i taket.. man kunde höra takplattorna ramla ner. "Vad i helvete kan det ha varit" Säger morsan och drar upp farsan ur sängen. Dom går ut går upp på taket, ingenting där och heller inga tappade takplattor. När vi gjorde anden i glaset var det nästan bara mig det berördes. Ljusen runt mig fladdrade medan de andra var stilla. Jag rös om det var någon nära men ingen annan. Jag hörde kvinnan en gång när jag låg i mitt astral. Detta är det värsta jag varit med om. Jag hör henne skratta ett skrikande häxskratt nedanför trappan, Sen hör jag henne utanför min dörr! Jag fick panik och väckte min kompis "HÖRDE DU??" Hon hade sovit som en stock och inte hört någonting. Min hund kunde heller aldrig vara i mitt rum , oroligheten i den gjorde mig misstänksam på att det fanns för mycket energi i mitt hus. Tillslut blev upplevelserna för många att jag inet kunde sova med lampan släckt, inte kunde vara på nedervåningen ensam. Var du en var i huset kunde du känna dig iakttagen. Jag kunde inte duscha med draperiet stängt osv. En kväll satt jag och min mamma och tittade på tv och hon ska sträcka sig efter ett glas , men drar hastigt bort handen. "Vad var det" jag bara kollar fundersamt. "det är jätte varmt här" sa hon och hade handen över en liten punkt på bordet. Jag känner och det stämde , det var varmt på bordet. Helt plötsligt flyttar sig det varma till en annan punkt på bordet… vi skrattade och flyttade efter de varma med våra händer. "Nu är det någon som skojar med oss" Sa mamma.. Det var som en kopp med varmt te åkte omkring. Jätte lustigt. När jag sedan skulle flytta så hade vi en sista anden i glaset kväll. De var nog en av de läskigaste. Vi hade övertygat en kompis att vara med och att det är jätte skj. När vi sitter där hör vi något en bit bort .. det låter som tjugo hästar kommer galopperande mot huset. fast det lät i väggen , allting började skaka och sedan slutade de. Sen dess var alla skit rädda och vi sa att vi inte skulle göra detta mer… Det finns så mycket jag inte förstår eller varför detta händer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *