Har jag anden av en annan hund i min lägenhet?

Vid många tillfällen har, speciellt när jag står i mitt kök och diskar, har jag sett någon kika fram i ögonvrån från hallen. Har en hund hemma, så tror såklart alltid att det är hon. Så jag vänder mig däråt men hon är aldrig där utan ligger i sängen eller i soffan eller är i alla fall inte i närheten av köket. Vid andra tillfällen upplever jag det som, ser och känner att hon ligger i t ex soffan men så går jag förbi sovrummet och ser att hon ligger där, trots att jag är helt säker på att jag gick förbi henne i vardagsrummet liggandes i soffan och vice versa. Min syster har upplevt exakt samma sak och jag har länge undrat om det är anden/energin av en annan hund jag har hemma eller är jag bara helt enkelt så förvirrad och har dålig koll? Vore väldigt tacksam för svar och hoppas du kan se om det nåt, vad det är och varför den i så fall är här? (Har absolut inget emot det om det skulle vara en annan energi av en hund eller nåt annat djur här)

Hej! Ni är inte korkade eller knäppa!:) Det är en annan hund du har nära dig och den tillhör din hund på något sätt. Den känner sig trygg hos er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *