Har jag dragit med något hem?

Under de senaste månaderna har konstiga händelser inträffat hemma hos mig. Jag har hört fotsteg i korridoreen utanför mitt rum och snarkningar i mitt rum. Min lillasyster vaknade mitt i natten av att hennes smyckeskrin stängdes med en hård kraft som hon vanligtvis brukar ha öppen. Jag har även vaknat mitt i natten med känslan av att någon är i mitt rum. Min pappa har sett att någon har gått förbi i ögonvrån. En gång när jag stod nere i köket fick jag plötsligt huvudvärk och började må illa men direkt när jag gick ut ur köket gick det över. Även tvn och lampor har stängts av och på. Nu är frågan, har jag dragit med någon hem? I höstas var jag och min pojkvän + några kompisar på olika ställen där det sägs att det spökar här i trakten. Jag känner mig inte hotad men jag skulle vara tacksam om jag fick veta om det var något jag dragit hem från dessa hus eller om det bara är inbillning. Tack på förhand /Jenny

Hej Jenny! Du har en orolig ande hos dig och som du fått med dig från detta sk spökställe. Ett sätt som kan fungera är att hjälpa anden över till andra sidan. Skriv till min mail och du får hjälp. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *