flytt och jobb och ekonomi

Hej Har det riktigt tufft just nu är mycket deprimerad och äter dyra mediciner och känner att vad jag än gör blir jag motarbetad har nu bestämt mig för att lämna landet kommer jag flytta utomlands??? vart isf ??? kan du se om jag och min fru kommer hålla ihop??? om inte vem av oss lämnar den andra??? sen undrar jag om du kan seom jag kommer få mig jobb inom snar framtid???? vill ha bättre ekonomi behöver det pga skulder

Hej! Du har hamnat i ett ekorrhjul som kan vara svårt att ta sig ur. Det första du bör göra är att prata med din fru, höra hennes åsikter, diskutera fram en plan som kan innebära flytt mm. Gör det först och hör sedan av dig till mig om du behöver mer hjälp. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *