Har jag förmågan?

Ända sen jag var i 10-11 års åldern har jag kunnat se och känna av saker som inte andra kan. Jag har sett svarta skuggor i form av personer i olika storlekar. Jag har känt av en närvaro ibland som skrämmer mig oerhört mycket, jag har sett en skepnad med gult sken runt hela sig plus en massa annat. Vad betyder detta, har jag förmågan att se de döda eller vad är det?? Jag är jätterädd för att få hit den onda närvaron som jag känt av tre gånger förut, jag har haft hem en präst till två av de lägenheter som jag och min familj bott i. Jag var i 12 års åldern då jag kände av denna närvaro första gången. Vore tacksam för svar!

Hej! Det är inte meningen att jag ska svara på din fråga här så jag skickar svaret till din mail:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *