Har jag haft ett tidigare liv

Hej Jag är en tjej på 39 år och jag undra om du kan svara på om jag har levt i ett annat liv innan och vad jag vad då.Jag vet inte om detta kan stäma men när jag vad 8år så hade jag en dröm en natt att jag vad kläd i en svart kläning och jag flyde i häst och vangn från en plats och den platsen som jag såg då i min dröm fins på riktigt. Men jag vet inte om det bara vad en dröm eller Vad tror du och hoppas på svar. Jag undra också om man kan prata med dig på ett annat sett.Tack i för hand kram Nenna

Hej Nenna! Det var ingen dröm men det gick inte riktigt till så som du drömde. Du levde på det ställe du drömde om och du ville ofta fly från detta stället då du kände dig kvävd och instängd av man, barn, plikter osv osv. Vill du prata mer privat så är du välkommen att maila mig! 6506karlsson@telia.com Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *