Har jag någon här?

Hejsan. Det är så här att jag bor i ett hus som är byggt någonstans på 1800-talet skulle jag tro. Jag har bott här sen i Juni. Jag har alltid känt att här är något..men inte märkt något vidare. Men NU på sistonde så har det kommit mer och mer aktiviter..Der har börjat med en stark känsla att någon kollar på mig. Jag har hört ljud i köket…Min dotters saker har förflyttat sig under natten…Jag har hört en tidning som har fallit neri brevinkastet men ingen tidning där och ingen tidningsutdelare utanför mitt fönster?? På sistonde så har det blivit mer fysiskt..Jag har fått en knuff på axeln när jag har legat i min säng, någon som har rört din mitt hår och andas på mig. Och igår natt när jag låg i soffa och sov så vaknade jag av ett slag på huvudet, på den högra sidan…och jag kunde verkligen känna av handen som hade slagit mig. Och jag är helt ensam i detta hus så det finns ingen mänsklig som hade kunnat göra det så att säga…Snälla hjälp mig för jag blir bara räddare och räddare…MvH Linda

Hej Linda! Skriv till min mail! Du ska få hjälp med att rensa ditt hem då du har en ande som inte vill ha dig där,hon anser att det är hennes hem. 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *