har jag någon med mig?

Hej jag måste bara fråga. Har jag någon från andevärlden som följer mig?Sen undrar jag har jag gåvan att känna andar, min mamma tror det men att jag varit för rädd för att kunna ta imot..Börjar känna mig redo att lära mig mer men vet inte om jag ska det…

Hej! Alla är mer eller mindre mediala och det är upp till var och en hur man vill göra. Vill du öppna dig och bli mottaglig finns det vägar för dig att gå och det lättaste är att gå en kurs i just att öppna sig medialt- men även att hantera det, stänga ner sig osv. Sök på nätet på kurser inom medialitet och ta inte första bästa kurs utan sök och när du känner att en kurs känns bra för dig kontakta dem och fråga dem vad de har att erbjuda. Det är viktigt att du känner förtroende för de som håller kursen. Lycka till och hör av dig så jag vet hur det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *