Har jag nån på övervåningen

Hejsan! Jag har en liten fråga, Har en lampa i ett rum som angränsar till vårat sovrum där vår son sover. Han hade svårt att sova en kväll och jag lämnade honom i 4 minuter, när jag kom tillbaka lyste den och jag hade skruvat ut den fast lämnat glödlampan i. min sambo har sett ett ljus och en skugga när vi ligger i sängen. Senast idag så vaknade min son 30 minuter efter han somnat och lät jätterädd. Jag tog upp honom och gick ner, var nere i ca 15 minuter, när jag kom upp igen spelade hans speldosa. Så har vi nån här som vill säga något???

Hej! Ni har en liten pojke som är mörkrädd och han letar efter sina föräldrar.Det du kan tala med honom och säga till honom att hans föräldrar väntar på andra sidan. Behöver du hjälp får du höra av dig så ska jag försöka hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *