Har jag träffat min tvilingsjäl?

i min tro, så lever vi mer än ett liv, och mellan våra olika liv så återser vi våra partners som vi valt att leva med. dock så brukar vi inte vara medvetna om det i "Denna" världen. Min fråga är, då jag inte kan se med säkerhet nu, är det min Partner som jag har hittat och knutigt band med här, som jag även har på andra sidan? som det är nu så är det som om vi Alltid har varigt tillsammans, och vi behöver knappt använda ord utan vi vet vad den andra tänker och tycker etc, jag har inte kännt så här på detta vistet tidigare. /Må väl, och Gudinnans frid Richard

Hej Rickard! Det känns som om ni följt varandra genom liven och det kommer ni troligtvis att fortsätta att göra! Grattis! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *