Har min vän försökt kontakta mig?

Hejsan, hoppas allt är bra med dig, jo jag har en bekant som omkom i samband med att han blev påkörd tidigare i år, kan du se om han har varit här hos mig eller försökt att kontakta mig? Det hände mycket märkliga saker strax efter olyckan, jag visste först inte vad som hänt men fick en ingivelse att skaffa en tidning för att läsa just dödsannonserna och just den dagen var hans annons med, var det han som påverkade mig att göra det? tavk på förhand/ fredrik.

Hej Fredrik! Svar ja.Din vän var den som gav dig ingivelsen att läsa dödsannonsen. Han besökte dig senast i måndags 24/11-08 på natten till tisdag, mellan två till halv fyra. Han rörde sig då i det rummet du befann dig i.Men du verkar inte ha märkt av honom där och då. Jag får inte kontakt med honom här och nu då han verkar "upptagen" men vad jag förstår av min guide så verkar allt vara i sin ordning med honom. Det verkar snarare så att han vill hjälpa dig i sitt tillsånd som ande att ge dig svar på frågor som gäller andevärlden och som han nu kan ge dig. Han verkar känna till ditt intresse för andevärlden och andlighet och verkar vilja kunna hjälpa dig att ge bevis på att livet fortsätter efter döden fast i en annan form och i en annan exostens. Mitt råd till dig är att vara uppmärksam, och då speciellt på tidiga morgontimmar. Sätt klockan på ringning en helg vid 3-4(kanske lättare än på en vardag…) för att vakna till och lägg dig sedan ner igen och försök hamna i detta "halvsovande tillstånd"/djup avslappning samtidigt som du i tanken ropar hans namn eller säjer det högt i rummet dvs "jag bjuder in dig nu xxx (namn)". Går det väl kan han lyckas tona in på dig så du kan "möta honom" och även tala med honom och tom röra vid honom och han känns "som vanlig". Det kan krävas ett par försök, men det är absolut inte omöjligt att ni lyckas tona in på varandra och att du själv kan kopmmunicera med honom. Fundera på detta! Vad jag förstår är han villig att hjälpa dig att ge dig svar på många frågor du undrar över om "allt och inget". Se det som en övning i medialitet och att din vän är redo och gärna vill hjälpa dig! Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *