hej! (2 saker) (sv)

okej 🙂 jag är 13 år, älskar musik, tekniska grejer och övernaturliga saker. jag har som sagt känt närvaro. just nu bor jag med mamma utanför lund i en lägenhet på 3 rum. huset är inte så gammalt (kollektivhus) ca 15 år. 1. om närvaron: jag har sett andar (troligtvis) med ögonen i form av en orb, har hänt 2 ggr. även innan när jag hade min säng vid fönstret så hade jag jättesvårt att somna, det kändes som om någon både tittade på mig och liksom… stod på mig :S här om dan när jag skulle sova kändes det som om någon tafsade på mig :S jätteskumt, jag vet. i julas lyckades min mamma även fånga en jättefet orb på en bild hon tog på mig. den satt mitt på magen. (du kan kolla på hemsidan www.123minsida.se/linnealilje , där finns bilden)vem/vilka är det? eller är allt bara inbillning? 2. jag var ca. 3 år och upp till 6 år under tiden jag hade den där andekompisen.jag träffade henne när mina föräldrar skiljts, och min far bodde kvar i vårt hus som låg i östra grevie (min farfar byggde huset). i alla fall, hon hette amalia och vi gjorde allt tillsammans. ritade, lekte och pratade. min far har berättat för mig nu några år senare att han har råkat sätta sig på amalia och att jag då blivit skitsur. sen när vi flyttade därifrån (jag var då 6 år) så stannade hon antagligen kvar. jag har inte sett henne sedan dess 🙁 (p.s. det finns typ kurser för att öppna sig mer och kunna komunucera med andevärlden, finns det någon som du kan rekomendera? skicka gärna länk.) tack! //Linnéa

Hej Linnea! Din kompis har inte lämnat dig det är bara du som inte vill/kan se henne för tillfället! Det är hennes närvaro som du känner! Kan du skicka bilden till spökwebben? Det finns en speciell sida för just bilder och det finns många som är kanonduktiga på att se och få fram info om just orber! Det finns många kurser för att öppna sig och det borde finnas ett par bra där du bor. Har ingen koll på dem men om du går ut på webbens gästplank odyl och frågar så får du nog många förslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *