en sak till :)

hej det är Linnéa igen ;P många har frågat om deras tidigare liv, och fått spännande svar, så jag undrar hur mitt tidigare liv har varigt? och om du vet, hur många liv min själ har gått igenom?(på ett ungefär) allmän info om mig: jag heter Linnéa julia anna lilje och föddes i Ö. grevie (skåne) den 11 maj 1996.(nu 13 år). nu bor mamma i lund, far i trelleborg och jag kommer bäst överens med min far. hoppas att informationen räckte och att jag får svar! 🙂 tack! //Linnéa

Hej Linnea! Du har levt ganska långa liv och de känns relativt lugna, jag får inte fram någon speciell men du har levt några liv men kan inte säga antalet. Ett liv som utmärker sig är ett liv på ett skepp som passagerare. Du är ca 20 år i denna synen, du har ett bra och rikt liv, din man verkar vara kapten-eller vad det nu heter!- på skeppet och du följer med honom på båten och ser mycket av världen. När ni blir äldre och får barn blir han skeppsredare och jobbar på kontor med ansvar för skepp och laster. Ni lever ett lugnt liv och går över till andra sidan när ni är relativt gamla och ni lämnar barn och barnbarn. Ett lugnt och bekvämt liv emd andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *