hej igen

Röst Datum: 2010-01-05 Från: Jimmie Fråga Hej Vi bor i lägenhet och det har hänt lite saker sista tiden.Det som fick mej att bli lite fundersam var igår kväll när min sambo låg och natta våran dotter.Jag hörde tydligt hur hon viskade mitt namn 2 ggr från vad jag trodde kom från dörrspringan.Så jag gick genast dit men hon låg i sängen så klart och vilja mej inget.Min andra dotter som är 7 sa att det var någon som tittade på henne när hon sov.Samma natt så hörde min sambo och jag en typ suck från en mansröst utanför hennes rum och sen en liten knarr. >> Svar på frågan Hej! Ni har en man och en kvinna i er bostad. Kvinnan har inte gått över och hon undrar lite över vad ni gör i hennes bostad. Känns som om inte var frisk-mentalt- när hon levde. Mannen är en soldat från senare år och han saknar sin familj och sin lilla dotter och han ser sin dotter i er dotter så att säga. Ni kan be dem gå över och behöver ni hjälp hör av er! Evy Tack för ditt svar. Jag tror säkert dom varit här ett tag,bara det att jag varit stängd.Jag tror mej iaf veta att jag kan öppna och stänga mej.Jag försökte be dem som var här att gå över eller lugna ner sej och inte skrämma mina barn.Men samtidigt starta en av leksakerna. Kvällen efter gjorde jag lika och precis då var det nån på dörrklockan. Jag är nu övertygad det verkligen är någon och inte hjärnspöken och ser det som dom vill vara kvar och dom inte vill nåt illa kanske? Om man vill prata med andar hur går ja till väga?kan man göra det med tanken eller måste man prata ut?

Hej! Det lättaste sättet är att be dem komma till dig i dina drömmar eller visa sig för dig när du är vaken. Du kan prata högt eller i tankarna de hör dig vilket som. Glöm inte att skydda dig och ditt hem innan du börjar samtala med dem. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *