Hej igen.

Fråga Hejsan. Min mormor dog år 2006 och för ca en månad sen har jag känt en närvaro flertal gånger. Är det hon som försöker ta kontakt med mig? En annan fråga jag har är om mina katter som har försvunnit. Den första (treo) försvann för ca ett och ett halvt, två år sedan och den andra (junior) försvann för ca ett år sen. Lever dom? Tacksam för svar! >> Svar på frågan Hej! Din mormor finns hos dig men det är inte hon som finns hos dig nu. Du har någon som är en ljusvarelse hos dig. Katterna finns och är i livet vad jag kan känna- de mår bra. Hejsan, blev smått intresserad över ljusvarelsen du nämnde. Vad är det för något? Och katterna, vet du möjligen på ett ungefär vart de befinner sig? Dom är så saknade! Tack för ditt svar!

Hej! En ljusvarelse ser jag som någon som inte kommer ner till jorden längre då denna har den kunskap som den anser sig behöva och jag ser en ljusvarelse som en nära vän till Gud. Bättre än så kan jag inte förklara! Dina katter finns in din närhet men ändå en bit bort hos olika familjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *