Hej igen! :)

Hejsan, Tack för en bra sida. Har skrivit hit ett par gånger förut gällande vår familjs katt som var bortsprungen ett halvt år men ni sade hon kommer tillbaka. Det gjorde hon också! Vi blev så otroligt glada. Tack igen för det. Sen skrev jag också om vår familjs kära hund (västgötaspets) som var vårt allt. Hon dog nu i vår, endast 4 år gammal. Ingen kunde säga eller veta vad det var för orsak men veterinärerna misstänkte ett medfött leverfel. Men ni sade att hon ville inte lämna oss men hennes tid var inne. Min familj har precis skaffat en uuunderbar liten valp, också hon en västgötaspets. Hon är bara 2 månader men underligt nog lika klok och härlig som vår förra hund. Hon påminner otroligt mycket om henne. Finns det något samband mellan dessa två? Skrev förut också om tidigare liv. Känner att jag måste fråga igen. Annars blir jag tokig. Får varje dag vibbar av något jag vet har och göra med tidigare liv. Känner otroligt starkt inför Jesutiden. Har jag varit där tillsammans med min mamma, pappa, mormor, morfar?? (inte min bror) Känns så. På vilket sätt isf? Denna fråga är viktig. Andra tidsperioder jag känner starkt för är antiken, 1100-talet, 1780, 1820-40, 1890. Fick tidigare svar att jag varit sömmerska. Känns inte riktigt rätt. Hoppas verkligen på ett svar här på mina tidigare liv frågor. Måste få veta något mer. Är helt beroende av att inreda med antika, gammaldags möbler hemma. Älskar klassisk musik, ridning, målning t.ex. Allt gott till er! Tack på förhand, Kramar

Hej! Vad gäller er nya hund ser det ut som er gamla har en tass med i spelet. Vad gäller dina tidigare liv är det svårt att i detalj se om du levt många liv och när men jag står fast vid sömmerska i ett av dina liv men jag kan inte säga att det är i samband med din kärlek för klassisk musik mm. Ska jag försöka ta fram dina tidigare liv tar det för lång tid så jag rekommenderar att du går till någon som kan hjälpa dig med detta. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *