Hejsan!-Fråga besvarad 2013-10-29

Jag undrar lite om sommaren och kärleken?Kanske min älskade mamma kan ge mig lite råd genom dig? Jag är ensam med min son vi lever enkelt men skulle verkligen behöva få lite guldkant in i vårt liv..Ha en fin fortsatt sommar ..kram

★ Fråga besvarad 2013-10-29

 Fråga insänd den:30 Jul, 2013

Hej!

Jag vill bekräfta att jag läst din insända fråga från slutet av Juli månad och som var inskickad till spökwebbens tidigare medium.

Sommaren har gått och du har kanske fått svar på dina frågor på annat håll men jag vill ändå lägga till några ord så här på höstkanten…Det finns en äldre kvinna i din närhet som känns som en äldre  avlägsen släkting som ändå finns runt dig. Inte din mor utan någon äldre. Hon har gröna ögon och mellanbrunt lockigt hår och visar sig i ca 60 års åldern och kallar sig Testla och verkar vara av mer vallon blod/släkt.

Och hon vill prata om det här med loppisar och att köpa och sälja saker. Hon pratar om detta med att det finns möjligheter att ha bord på marknader och sälja saker som man antingen gjort själv eller…genom att sälja sådant man vill bli av med eller att sälja något man tillverkat själv. Eller sälja inköpta eller handtillverkade smycken.Och så visar hon upp en slags sten hon har runt halsen av en beryll som är inlindad i silversnöre på silver kedja.

Och vad vill hon ha sagt med detta? Jag vet inte…hon vill bara berätta det för dig att hon “tycker detta är en bra ide´” att få extra inkomst och även en möjlighet att göra något som både är givande och ger möte med andra människor.

Det är det jag ville tillägga till din fråga.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *