Ringklockan-Fråga besvarad 2013-10-29

Hej jag stod utanför min mammas lägenhet och väntade på att hon skulle gå ut när ringklockan ringde av sig själv.

Det har inte hänt mer och det är en ny ringklocka. Varför hände det? Läskigt var det.

★ Fråga besvarad 2013-10-29

Frågan insänd den:1 Jul, 2013 

Hej! Jag har sett din insända fråga från början av Juli månad och vill bekräfta att jag läst den men jag känner att jag inte riktigt kan svara på detta.

Jag får ingen känsla av något övernaturligt kring detta. Tror du inte det kan ha varit så ett det kan ha blivit någon form av kortslutning i ringklockan. Jag vet inte om det är en elektrisk dörr ring klocka ni har eller om det är en sådan där av metall med metall kåpa på baksidan som plingar till när man trycker på knappen. Men jag kan faktiskt inte känna något övernaturligt kring detta så du kan andas ut och släppa detta 😉 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *