Hembygdsgården i skillingmark

Ska strax till Hembygdsgården i skillingmark. och sist jag var där så hände det jävligt mycket ursäkta svärordet där [:D] iaf vi kom dit ungefär kl 6:00 och grillade sen gick vi in i själva huset och satte oss i stora salen som det kallas. Vi satt där och läste ur gammla gäst böcker, det var mycket intresant att se vad andra har sett och hört. Vi satt där och det var helt tyst. man hörde liksom ett ringande ljud i örat som man hör ibland. Men så bröt jag tystnaden genom att börja prata lite. Men då var det helt plötsligt inte vi som förder oväsen, utan detta kom från övervåningen. Då hörde vi alla tre som vi var, vi hörde först ett släp-ljud och sedan en enorm duns. Hela huset skakade, och vi bara satt och stirrade på varandra. Jag var Välldigt rädd resten av kvällen! Vi gick självklart upp men ficklampa efteråt men allt var precis som det var innan. Inget var nedkastat eller förstört. Ska jag vara HELT ärlig så tror jag inte på spöken. Men jag tror mycket mer på dom nu än vad jag gjorde då. Men jag är extremt intresserad av övernaturliga fenomen och paranormal aktivitet mm.Jag har tjatat hela året och nu ska jag dit igen [:D] nu till veckan:D[:)] Men en extremt bra sida! HEJ DÅ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *